mandag 21. februar 2011

"FHM-chubby!? "Jeg KLIKKER!!

Du må ha fått det med deg? Nei? Les på dagbladet og vg ...

Jeg har ikke tenkt å nevne navnet hans en gang, alle veit hvem han er; denne "riksklysa", en skikkelig manne-dåse, en oppblåst, arrogant, selvgod, overlegen slesking! Han påstår at uttalelsen ikke var vondt ment og at han synes hu ser bra ut men sier at da hun stormet ut tenkte han "skjerp deg" og mente hun burde tåle det. Ja visst, det er jo "top model" og det er sånn man får høre i den bransjen, men det er jo nettopp i bransjen problemet ligger! Hvordan kan ei vakker og slank ung jente som Eirin Hagstrøm bli kalt CHUBBY og PLUS SIZE?

Chubby-bildet

Hvilket inntrykk gir det de mange tusen unge jentene (og damene for den saks skyld) som sitter hjemme i stua og ser på dette idiotiske opplegget? Bare å høre om det får meg til å føle meg obese, og trangen til å krype sammen under dyna (og bli der til evig tid) er overveldende.


Jeg kan jo strengt tatt bare snakke for meg seg; jeg som slavisk har fulgt med på Top Model USA og Norge siden tidenes morgen, mest av alt for å se på de tynne jentene, se hva de spiser (de spiser jo aldri!?) og hvordan de trener, og håpe på å få med meg tall og bmi og cm, for å kunne sammenligne meg selv med de. Jeg kan ikke skjønne hvilke andre grunner det finnes til å se på det? Så i år har jeg for første gang tenkt å konsekvent unngår å se dette latterlige mediasirkuset. Selv om jeg ble nødt til å se kveldens episode..


FHM selv, herlige, gøyale FHM som jeg selv leser og elsker, sier bare.. "WTF?" Agreed...

4 kommentarer:

 1. WTF???
  Jeg vet det. Han er en IDIOT. Tror ikke han skjønner hva han selv sier engang. Ble sjokkert da jeg leste det + så klippet på vg. Og etterpå sa han at "hun burde skjerpe seg???" WTF??

  SvarSlett
 2. Han er bare den mannlige utgaven av å være blond og dermed veldig dum..:-) Men jeg ser på programmet (sporadisk) for å lære bildeteknikk og gode måter å få tatt bilder på. Synes vi ser alt for lite på resultatene på bildene.

  SvarSlett
 3. Han er ei naut, naut, naut...

  Hehe, Tone da, forsiktig hva du sier om blondiner nå ;) Nei får ikke så mye på bildene, men så er det jo ikke det det handler om heller, men om kropp og trening og drittslenging!

  SvarSlett
 4. For en KLYSE han er altså. Ingen i str.36 kan kalles dette. Takk for kommentaren din :-)

  SvarSlett