søndag 20. mai 2012

Mamma – mitt forbilde

En av de aller viktigste personene i livet mitt, er mamma. Hun har vært (og er) min største støtte, mitt anker, spesielt disse siste årene. Hun har alltid vært en trygghet, og slik er det selv i dag; er jeg redd eller usikker, så ringer jeg mamma. Selv om jeg ikke alltid klarer eller vil, så vet jeg at jeg kan snakke med henne om alt. Og at selv om hun ikke nødvendigvis alltid er enig med meg, så støtter og respekterer hun de valgene jeg tar.

Mamma jobber som administrasjonskonsulent på et teater. Det er mange forskjellige mennesker innom der, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har fått høre «åh, så heldig du er!» når jeg har hilst på de og fortalt at det er jeg som er datteren hennes. Og det er helt sant, jeg er heldig som har en så snill, tålmodig, omsorgsfull, generøs, omgjengelig, forståelsesfull og nydelig mamma.

Og i dag har denne fantastiske mammaen bursdag!

Mamma i dyreparken i Kristiansand!


Mater lemur (til tross for at et kjempestrengt
skilt insisterte på at det IKKE var lov!!!)

Mamma fikser håret mitt jula 2010.

Kjempeglad i deg, mamma, gratulerer med dagen! ♥ ♥ ♥

11 kommentarer:

 1. Nydelig :') Mammaer er så gode å ha.. Glad for at du har et så godt forhold til moren din, hun må være stolt over å ha en så flott datter! Ps. Grattis med dagen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne!!

   Slett
 2. Mora di e herlig :) ønske ho en fin bursdag! :D

  SvarSlett
 3. Åhh... Moren din høres helt fantastisk ut... Og veit du, jeg ser det på bildene... At hun er snill - hun ser ekte ut... hihi... også ser det ut som om hun har en "god" latter :-) Også mater hun lemur til tross for at det ikke er lov... "Living on the edge!" Kult!
  Glad for at dere har et så godt forhold <3
  Hils mamma´n din og si gratulerer med dagen! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt rett, det :D
   Takk for fin kommentar <3

   Slett
 4. Tusen takk for gode ord, jeg synes det er jeg som er heldig som har Tora til datter <3

  SvarSlett
 5. PS! Jeg matet lemuren med grønne blad!

  SvarSlett
 6. For et koselig innlegg. Mammaen din ser kjempekoselig ut! (Jeg har jo hilst på foreldrene dine en gang for lenge siden). Gratulerer med dagen til ei flott mamma :)

  SvarSlett