fredag 26. oktober 2012

Homohat. Eller?

Jeg absolutt elsker denne... Har du ikke sett denne enda, så gjør det nå. Og du må se hele! Tre minutt well spent. «Faith in humanity restored»-materiale.



Dette er fra en debatt om homoseksuelle burde bli lagt til lista over minoriteter som trenger beskyttelse, i et lokalt kommunestyre i Missouri. Pastor Phil Snider begynner å advare om hva som vil skje dersom homofile får økte rettigheter. Det er ugudelig å gi homofile rettigheter, og det er et springbrett til et umoralsk og lovløst samfunn. Han uttrykker bekymring for byens fremtid, og mener det trøbbel og ødeleggelse vil råde. Å gi rettigheter til homofile vil gå ut over ens egne rettigheter.

Så avbryter han plutselig seg selv. Han beklager seg, og sier at argumentene hans er visst fra feil århundre, det han har lest er sitater fra hvite prester på 50- og 60-tallet som var for raseskille. Det han har gjort var bare å bytte ut «Racial Segregation» med «Gay Rights». Videre sier han at han må ha blitt forvirret etter å ha hørt så mange lignende argumenter den siste tiden. Han håper at andre ikke vil gjøre samme feilen, og han håper at de vil stå på rett side av historien.

2 kommentarer: